Skip to main content

Samenwerken met ontwerpers

Ontwerpers

Regelmatig zoeken wij nieuwe ontwerpers/illustrators, en andere kunstenaars om afbeeldingen voor onze wenskaarten te maken. Bij voorkeur handgetekend of (computer) geschilderd materiaal. Wilt u voorbeelden laten zien van uw werk? Neem dan even contact op via dit mailadres: studio@bondgenootenpartners.nl contactpersoon: Judith Boom

studio@bondgenootenpartners.nl

Jeanine Lanen

Na mijn opleiding (MTS Reclame & Presentatietechnieken) ben ik in 1992 als illustrator begonnen. Ik maak werk voor bedrijven en particulieren, zoals wenskaartenuitgeverijen. Mijn werk is voornamelijk figuratief, uitgevoerd in verschillende technieken. Zo maak ik de ene keer een gedetailleerde illustratie in potlood en de andere keer een “vlot” geschilderde afbeelding in aquarel of olieverf. Daarbij ga ik uit van wat wenselijk is voor de opdrachtgever. Op deze website is een impressie van werk te zien dat ik zoal maak voor opdrachtgevers of voor mezelf.

Els Wezenbeek

Mijn roeping is om producten te ontwerpen die kleur, emotie, troost en gevoel in de huiskamer brengen van mensen. Mensen uit welk segment dan ook, bediend door alle mogelijke businessmodellen en afzetkanalen. Ik stem mijn ontwerpen hier op af en probeer zo meerwaarde te creëren voor de uitgever, winkel en de consument.

Lees meer informatiewww.perfectdayproductions.nl

Mouchette Harms

De illustraties die Mouchette maakt zijn vaak vrolijke ontwerpen met een vriendelijke uitstraling. Ze vallen op door het kleurgebruik. Ze zijn altijd met de hand getekend, vaak met een combinatie van technieken, inkt, stift, krijt en potlood.

Lees meer informatiewww.studio-mouche.nl

Annie Meussen

Annie Meussen werkt haar illustraties zeer natuurgetrouw uit. Haar inspiratie haalt zij uit het buitenleven, landschappen, bloemen, planten, dieren enz…

Jan Tankink

Jan tekent en schildert graag onderwerpen en ideeën waarbij hij zich laat inspireren door de natuur in de breedste zin van het woord. Hij houdt ervan verschillende technieken en stijlen uit te proberen.

Annette Asbreuk

De wenskaarten van Annette Asbreuk vallen op door hun mooie kleuren en eenvoudige maar krachtige illustraties. Vooral de de kinderillustraties met verschillende dieren vallen goed in de smaak.

Dini Griffioen

Dini heeft veel sterke bloemenkaarten ontworpen. In haar krachtige aquarellen gebruikt zij heldere kleuren. Daarnaast heeft ze ook een aantal andere vaardigheden, zoals bijvoorbeeld beeldhouwen.

Marit van Buchem

Ik ben Marit en als illustrator ontwerp ik mijn eigen kaarten, en daar wordt ik zo blij van. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om het hart te volgen. Creativiteit heeft me daar enorm bij geholpen. Steeds vaker combineer ik illustraties en tekst. Toen ik zelf niet lekker in mijn vel zat deed het me zo goed als er een lief kaartje op de deurmat lag. Zo is mijn idee ontstaan om zelf kaartjes te gaan ontwerpen. Stuur een kaartje, daar maak je iemand zo blij mee.

www.maritvanbuchem.nl
Close Menu

Floris

een initiatief van Bondgenoot en Partners

Beesdseweg 5
4104 AW Culemborg

+31(0)345-548905
info@bondgenootenpartners.nl