Skip to main content

De wenskaarten van Mouchette Harms

Mouchette Harms

Met haar jarenlange ervaring als ontwerper van geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen heeft Studio Mouche speciaal voor Floris een unieke wenskaartenmolen ontworpen.

Als meisje van 7 wilde Mouchette al tekenaar worden, dus na de middelbare school koos ze voor de Kunstacademie. Wat een leuke tijd was dat! Mooie dingen maken is iets wat ze het allerliefste doet; illustraties en kaarten maken, daar is Mouchette heel graag mee bezig.

Er gaat dan ook altijd een klein schetsboekje mee in haar tas voor inspiratie, schetsen of leuke teksten. Haar inspiratie komt vooral uit de natuur. Dat kan buiten zijn, naar aanleiding van een wandeling, maar ook een leuk plantje of één van haar katten kunnen zomaar het volgende onderwerp voor een kaart zijn.

D‍e ‘Mouchi-lijn’ is een vrolijke molen met 48 unieke wenskaarten gedrukt op gerecycled papier met inkt op plantaardige basis. We zijn erg trots op het resultaat. We hebben al verschillende klanten mogen verblijden met deze duurzame blikvanger in hun winkel.

www.studio-mouche.nl
Close Menu

Floris

een initiatief van Bondgenoot en Partners

Beesdseweg 5
4104 AW Culemborg

+31(0)345-548905
info@bondgenootenpartners.nl